Voice-over & Stemacteur

Tarieven voice-over

Wat kost het als je mij inhuurt als stemacteur?

Voor een lokale radiocommercial zijn de investeringskosten ca. € 75,- en voor een nationale tv reclame ca. € 600,-. En de rest? Dat zit er ergens tussenin. Dit hangt af van de lengte van de tekst (aantal woorden of minuten) en het media waar je het wilt gaan neer zetten. Oftewel, bel/mail/app me, en ik laat je weten wat voor jou de kosten zullen zijn. Uiteraard maak ik altijd kostenloos een custom demo voor je.

DEMO AANVRAGEN

Factoren tarief voice-over

Een aantal factoren waar de prijs, het voice-over tarief van afhangt:

 • De lengte van de tekst
  Als het een korte tekst is betaal je minder en bij een lange audiotour juist weer meer. Tegelijkertijd is het per woord juist weer goedkoper als je veel tekst bij me aanlevert, zoals bij een e-learning.
 • Het medium / media waar je op gaat uitzenden
  Nationale Televisie is daarbij over het algemeen het prijzigst.
 • Exclusiviteit
  Mocht je verlangen dat ik mijn stem niet meer aan soortgelijke bedrijven of producten uitleen, dan spreken we een exclusiviteit af.
 • Pakket-deal
  Wanneer je meerdere video’s of Voice-Responce systemen tegelijk door me wilt laten inspreken, kan ik meestal wel wat met de prijs doen, ik ben de vervelendste niet 😉

Wat verder nog mee speelt:

 • Correctie op Tone of Voice
  Mocht je na het inspreken een correctie willen op Tone of Voice (komt niet vaak voor, maar het kan), dan doe ik dat altijd kosteloos!
 • Correctie na tekstaanpassing
  Kost elke correctie weer wat? Nee hoor, maar het moet niet de spuigaten uitlopen. Ik ga er altijd van uit dat ik werk met een definitieve tekst, dit om te voorkomen dat de eindklant (vaak weer jouw klant als jij een videoproductie bedrijf ‘bent’), elke dag met een tekst wijziging komt. Als dit gebeurt, ga ik altijd even in overleg. maar als er even 1 zinnetje anders moet, doe ik dat met alle liefde nog even voor je!
DEMO AANVRAGEN
Tarieven voice-over stem
Op zoek naar de juiste voice-over? Vraag gratis een custom demo aan!DEMO AAVRAGEN