Voice-over & Stemacteur

Overig | Blogs enzo

Blogs en andere artikelen

Hier vind je allerlei artikelen. Sommigen gaan over wat ik als stem doe en wat ik voor jou als Voice Over kan betekenen. Anderen zijn meer inhoudelijk en helpen jou om bijvoorbeeld te kiezen tussen een man of een vrouw als stem!

Mannelijke of een vrouwlijke voiceover?

Je bent er uit: je wilt graag samenwerken met een echte voice-over, een professional en niet één van de mensen van kantoor… Maar dan: wat wil je liever een mannen of een vrouwenstem?

Wie is de stem van Spotify?

Dat ben ik dus! Mocht je de gratis versie van Spotify hebben, dan hoor je me regelmatig voorbij komen met de tekst “Bekijk deze korte video en luister 30 minuten non-stop naar muziek”.

Wie is de stem van Fabletics?

Dat ben ik dus!  Fabletics is een upcoming merk voor sportkleding, met de beste leggings ooit! Aldus de promo ;-). Voor Fabletics ben ik de stem voor de TV en radiocommercial die nu net gelanceerd is! Ik vind hem erg leuk, ook omdat ik als voice-over ineens ge-wel-dige billen heb!

voicemail mp3 nederlands

Voice Response inspreken

Het lijkt zo makkelijk: zelf een professionele Voice Response inspreken. Maar voor wie het ooit gedaan heeft… Het klinkt meestal slechter als je het terug luistert, dan toen je het aan het inspreken was. Geloof me: Het inspreken van Voice Response systemen is een vak.

telefoon draaischijf

Klantvriendelijke voicemail

Je hebt een mooi bedrijf en het is tijd voor de volgende stap in je professionalisering. Je wilt dat het eerste contact dat de mensen met je bedrijf hebben goed is. Je wilt een klantvriendelijke voicemail. Je wilt je telefoonsysteem (voice response) vullen met professionele meldteksten. En dat graag voor niet te veel geld…

Een standaard meldtekst nodig? Kijk eens in mijn webshop!Naar de meldteksten Webshop!

Vraag gratis een custom demo aan!