Voice-over & Stemacteur

Over mij

Nienke van der Haak - Kraeima
Ervaren Voice-over & Stemacteur met eigen studio

Sinds 7 jaar werk ik als Voice Over en het is elke dag een feestje!

Ik heb van alles gedaan: corporate video’s, video games, telefoonsystemen en zelfs een rookmelder. Door de verschillende opdrachten en vele klanten blijft het elke dag leuk! Sommige klanten heb ik al vanaf het beginnen anderen vinden mij wellicht vandaag.

Drs | Trainer | Voice-Over & Stemacteur

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Twente. Ik ging als Accountmanager en trainer aan het werk, en merkte dat ik het werken met mijn stem echt gaaf vond. Daar ben ik op door gegaan als voiceover. Als trainer en als trainingsacteur werk ik ook nog steeds, maar de meeste energie haal ik uit mijn voiceover werk. 90% van de opdrachten neem ik op in mijn eigen studio, waardoor ik mijn klanten een super snelle levertijd kan geven! Uiteraard kan ik ook in een andere studio opnemen!

Dutch Female Voice-over

Ik ben een Nederlandse voiceover & stemacteur, en word inmiddels ook op de internationale markt als “dutch female voiceover” goed gevonden! Ook krijg ik steeds meer klussen in Engels. Ik ben uiteraard geen Native, maar word dan juist gevraagd, om het licht NL accent.

Wil je meer weten? Bel of mail gerust!

Voiceover & Stemacteur, met eigen studio in Twente, Enschede.

ContactPortfolio

Regelmatig maak ik gebruik van Nienke als voice over stem, ik vind dat ze stem heeft die prettig in het gehoor ligt. Het is een vriendelijke stem die ook voor zakelijk en deskundig overkomt. Ik merk ook dat mijn klanten vaak voor haar kiezen.

René ReitzemaWaarde creëren at Mediavisie Communicatiehuis

Werken met Nienke bevalt ons zeer goed. Ze is onze nieuwe coach met plezierige stem; ook langer naar te luisteren. Daarbij werkt Nienke snel en heeft ze oor voor kwaliteit.

Eric JuttenCEO, The Simulation Crew

Nienke van der Haak leverde mij snel, efficient en op een prettige manier precies de voice-over die ik nodig had. Uitstekende geluidskwaliteit en met meerdere stem-opties.

Gijs van VeldhuizenOwner at audiogijs

Nienke heeft de animatievideo die wij als Portretnet.NL voor de Eigen Kracht Centrale hebben gemaakt met recht een STEM gegeven! Ze wist als voice-over feilloos aan te sluiten bij onze doelgroep en bij de sfeer van de video, zelfs zonder deze al gezien te hebben. Nienke enkel en alleen neerzetten als voice-over is te beperkt, zij is een kunstenares met haar stembanden!

Rik DalhuisenCo-owner at Portretnet vof and Medical Media House

Nienke heeft meerdere voice-over teksten ingesproken van videoproducties, die wij maakten voor één van onze klanten. Over haar frisse en energieke stem was onze klant meteen enthousiast. Daarbij komt dat het fijn is om met Nienke samen te werken en dat zij haar afspraken na komt. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Eileen ThijssenZorgmarketeer

Nienke is een voice-over die weet wat kwaliteit is. Ze levert vaak sneller dan we afspreken en met een uitstekende tone of voice, en ook nog eens een fijne studiokwaliteit. Ze weet me elkaar keer weer te verassen met haar gevoel voor inspreekwerk: een aanrader dus als je een vrouwelijke voice-over zoekt.

Dave LeusinkOnline Marketing (sr. SEO) & Eigenaar at VoiceCowboys
Op zoek naar de juiste voice-over? Vraag gratis een custom demo aan!DEMO AAVRAGEN