Voice-over & Stemacteur

Explainer video

Explainer video: Daar hoort een heldere en enthousiaste voice-over bij!

Met de keus van je VoiceOver staat of valt je explainer video. Je wilt uitleggen hoe die nieuwe gadget werkt of wat de effecten zijn van een medische ingreep. Hiervoor heb je een mooie video laten maken. Nu nog even een stem erbij die het allemaal nog wat mooier en duidelijker maakt…. Bekijk hieronder mijn portfolio en neem contact met mij op voor een gratis custom demo!

Regelmatig maak ik gebruik van Nienke als voice over stem, ik vind dat ze stem heeft die prettig in het gehoor ligt. Het is een vriendelijke stem die ook voor zakelijk en deskundig overkomt. Ik merk ook dat mijn klanten vaak voor haar kiezen.

René Reitzema
Waarde creëren at Mediavisie Communicatiehuis

Werken met Nienke bevalt ons zeer goed. Ze is onze nieuwe coach met plezierige stem; ook langer naar te luisteren. Daarbij werkt Nienke snel en heeft ze oor voor kwaliteit.

Eric Jutten
CEO, The Simulation Crew

Nienke heeft de animatievideo die wij als Portretnet.NL voor de Eigen Kracht Centrale hebben gemaakt met recht een STEM gegeven! Ze wist als voice-over feilloos aan te sluiten bij onze doelgroep en bij de sfeer van de video, zelfs zonder deze al gezien te hebben. Nienke enkel en alleen neerzetten als voice-over is te beperkt, zij is een kunstenares met haar stembanden!

Rik Dalhuisen
Co-owner at Portretnet vof and Medical Media House
Op zoek naar de juiste voice-over? Vraag gratis een custom demo aan!DEMO AAVRAGEN