Voice-over & Stemacteur

Demo’s

Demo’s & Downloads

Hier staan een aantal demo’s van mij die je kan beluisteren, downloaden en delen. Wil je een custom demo aanvragen voor jouw project met mijn stem, vul dan even het contactformulier in, en dan maak ik die voor je!

Een custom demo voor jouw project met mijn stem? DEMO AAVRAGEN

Custom Demo

“Leuk allemaal die voice-overs voor andere projecten, maar hoe zou die stem voor mijn bedrijfvideo, film, elearning of commercial klinken?” Vraag gerust een Custom demo aan! In mijn eigen studio hier in Overijssel, Twente, Enschede maak ik een demo voor jouw project! Vul het contactformulier in en ik maak vaak al binnen een uur een demo voor jou op maat. Dat is nog eens snel leveren!

Snelle Levertijd

Vaak willen mijn klanten dat ik snel kan leveren. Vaak kan ik al binnen een uur leveren en anders wel binnen een dag! Ben je dus op zoek naar een vrouwelijke VoiceOver met een eigen Studio, zodat je voice over snel klaar is? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Binnen 24 uur heb je het in je mailbox, en vaak al veel eerder! Dat is het voordeel van een eigen studio en een flexibele instelling!

DEMO AANVRAGEN
Waar kan ik je mee helpen?
Meer weten? Of een custom demo aanvragen?
Ik kom graag met je in contact!

Door mijn jarenlange ervaring durf ik wel te zeggen dat ik in 95% van de gevallen in één keer goed zit met de gekozen tone of voice. En dat scheelt jou weer tijd natuurlijk! Want meestal willen mijn klanten een korte levertijd, en dat kan! Dus neem gerust contact met me op!

  • 95% van de gevallen in één keer goed
  • Gratis custom demo
  • Snelle levering
  • Eigen studio
  • Regisseerbaar op tone of voice