Voice-over & Stemacteur

Contact

Contact! Meer weten of een gratis demo aanvragen?

Meer weten van deze Nederlandse voiceover vrouw? Vul het contactformulier in, neem contact met me op en ik reageer zo snel mogelijk!
(Doordat ik een eigen professionele studio heb, kan ik vaak al binnen 15 minuten een custom demo aanleveren!)

Locatie

Enschede

Bereikbaarheid

Ma t/m vrij – 09:00 – 17:00 uur

Voiceover Vrouw in Overijssel, London and Around the World

Mijn studio staat in Enschede, maar ik werk Internationaal. Ja, internationaal. Voor een klant vlieg ik jaarlijks naar London, om daar met de andere dames de productupdates in alle talen in te spreken.

Met een groot aantal anderen klnaten heb ik regelmatig bel sessies. We gebruiken dan Skype of Source Connect om met elkaar te communiceren. Vaak bellen dan meerder partijen in. En spreken we meerdere door elkaar. Een  Amerikaanse klant, die samenwerkt met een Spaans video Bureau, en een Nederlandse regisseur. Ik verzorg dan de stem en ben in dat geval Dutch Female Voice Over.

Ik heb aardig wat voiceover klanten around the world. Zij maken dan een productie (webvideo, e-learning, of in een apparaat) waar in meerdere talen een stem onder hoort. Ik verzorg dan de Nederlandse vrouwelijke stem (Dutch Female Voice-Over). Heel leuk, want zo heb ik al regelmatig mijn Spaanse, Duitse en Engelse evenknie ontmoet. Dus dames met een zelfde soort stem als ik, maar dan in een andere taal! Vind ik erg leuk 😉

Volg mij op sociale media